Slide background

Ubytovaní hostia majú 20% zľavu vo všetkých
strediskách Hotela Kormorán.

REŠTAURÁCIA – STRAVOVANIE

Návšteva Hotela Kormorán ponúka jedinečnú príležitosť ochutnať regionálne kulinárske špeciality, ktoré sa pripravujú v modernej kuchyni s kapacitou až 1000 porcií za deň. Pochutnajte si na rôznych druhoch mesačných kuchýň, ktoré sa počas celého roka striedajú, okrem základného jedálneho lístka.

Otváracie hodiny reštaurácie od 30.01.2023 do 31.03.2023

Prevádzková doba reštaurácie / kuchyne je:
PONDELOK – STREDA ZATVORENÁ
ŠTVRTOK – NEDEĽA od 07:30 do 20:00

Strediská

  • Kaviareň – Kapacita 80 miest
  • Terasa – Kapacita 150 miest (od mája do októbra)
  • Slávnostná sála – Kapacita 120 miest (svadby, kongresy, oslavy, silvester)
  • Kongresová sála – Kapacita 200 miest (kongresy, firemné a rodinné oslavy, silvester)
  • Nočný bar Lagúna – Kapacita 120 miest
  • Čierna perla – Kapacita 60 miest
  • Zlatý salónik – Kapacita 30 miest
  • Prezidentský salónik – Kapacita 25 miest
  • Rotunda pri pláži Micri Ammos – Kapacita 200 miest
  • Botel – Kapacita 100 miest
  • Cukráreň Sladká Máňa – Kapacita 30 miest

Catering

Catering, ktorý poskytujeme sa vyznačuje vynikajúcou kvalitou jedál a nápojov. Hlavným naším poslaním je dokonalý servis, výborné jedlo a nezabudnuteľná atmosféra. Našim cieľom je pripraviť každú akciu s dôrazom na:

  • kvalitu
  • originalitu
  • rýchlosť
  • hygienu
  • flexibilitu

Ponúkame služby, pri ktorých dbáme na rýchlosť dodania objednávky a flexibilný prístup k jednotlivým zákazníkom. Vieme zabezpečiť catering na kľúč, počnúc výzdobou, cez ľadové sochy, hudbu a inými požiadavkami.

Jedálny a nápojový lístok

Aktuálny jedálny a nápojový lístok:

AKTUÁLNA PONUKA

© Copyright - HOTEL KORMORÁN