Slide background

Ubytovaní hostia majú 20% zľavu vo všetkých
strediskách Hotela Kormorán.

REŠTAURÁCIA – STRAVOVANIE

Návšteva Hotela Kormorán ponúka jedinečnú príležitosť ochutnať regionálne kulinárske špeciality, ktoré sa pripravujú v modernej kuchyni s kapacitou až 1000 porcií za deň. Pochutnajte si na rôznych druhoch mesačných kuchýň, ktoré sa počas celého roka striedajú, okrem základného jedálneho lístka.

Aktuálne otváracie hodiny (platné od 06.11.2023):

Prevádzková doba reštaurácie / kuchyne je:
PONDELOK – STREDAZATVORENÉ
ŠTVRTOK10:00 – 20:00
PIATOK – SOBOTA07:30 – 22:00
NEDEĽA07:30 – 20:00
Reštaurácia kontakt: +421 903 449 146

Strediská

  • Kaviareň – Kapacita 80 miest
  • Terasa – Kapacita 150 miest (od mája do októbra)
  • Slávnostná sála – Kapacita 120 miest (svadby, kongresy, oslavy, silvester)
  • Kongresová sála – Kapacita 200 miest (kongresy, firemné a rodinné oslavy, silvester)
  • Nočný bar Lagúna – Kapacita 120 miest
  • Čierna perla – Kapacita 60 miest
  • Zlatý salónik – Kapacita 30 miest
  • Prezidentský salónik – Kapacita 25 miest
  • Rotunda pri pláži Micri Ammos – Kapacita 200 miest
  • Botel – Kapacita 100 miest
  • Cukráreň Sladká Máňa – Kapacita 30 miest

Catering

Catering, ktorý poskytujeme sa vyznačuje vynikajúcou kvalitou jedál a nápojov. Hlavným naším poslaním je dokonalý servis, výborné jedlo a nezabudnuteľná atmosféra. Našim cieľom je pripraviť každú akciu s dôrazom na:

  • kvalitu
  • originalitu
  • rýchlosť
  • hygienu
  • flexibilitu

Ponúkame služby, pri ktorých dbáme na rýchlosť dodania objednávky a flexibilný prístup k jednotlivým zákazníkom. Vieme zabezpečiť catering na kľúč, počnúc výzdobou, cez ľadové sochy, hudbu a inými požiadavkami.

Jedálny a nápojový lístok

Aktuálny jedálny a nápojový lístok:

AKTUÁLNA PONUKA

© Copyright - HOTEL KORMORÁN