1. NOVEMBER, 2015

KABARET SHOW – BAŤKO A JEHO HOSTIA

Hotel Kormorán nám v sobotu večer ponúkol prijemné prekvapenie, pod názvom “Baťko a jeho hostia”. Bar Lagúna sa zmenil na klubovú kabaretnú scénu a spolu s hercom Petrom Batthyánym sa postaral o zaujímavé prežitie víkendového večera s hosťom talk show Andrejom Bičanom. Humor, hudba, gurmánska večera a priateľská atmosféra zanechala v návštevníkoch výborný dojem.

Všetci sa už tešia na ďalšie pokračovanie, pretože vidieť a počuť úprimný, veselý rozhovor populárnych osobností v kruhu priateľov, v pohode pri pohári vína, je skvelý oddych a načerpanie pozitívneho vnímania do ďalších dní.

V nasledujúcich týždňoch sa dočkáte pokračovania tejto začínajúcej tradície, no aj nových kultúrnych podujatí, ktoré Hotel ponúka nielen pre svojich hostí, ale aj návštevníkov a divákov, ktorým chýba kabaretný žáner a privítajú útulnú a atmosféru  kabaret baru Lagúna.

Všetky informácie sa dozviete na webstránke a facebook-ovskej stránke Hotela Kormorán alebo na recepcii, pretože zábava sa len začína. Ďalším  hosťom bude pôvabná speváčka s úžasným hlasom Adriana Drafiová známa ako Gitana. Spolu s Petrom Batthyánym vám možno aj zaspievajú a prezradia niečo o sebe a showbiznise inak ako to poznáme a to všetko dňa 5. decembra.

Keďže idú sviatky neváhajte si zabezpečiť krásny vstup do nového roku a prijať pozvanie na plnokrvnú zábavu a gurmánske hody v pohodlí hotelovej starostlivosti.

Info a rezervácie na:

info@hotelkormoran.sk +421 31 5909 100